Helppo ja nopea kirjanpitopalvelu

Terveydenhuoltoalan ammattilaisille ja yritykselle

Meidän missio

Kirjanpito Atlas on nyt osa Ajas-tuotteita.

Missiomme on tuottaa yrittäjälle luotettava ja toimiva kirjanpitopalvelu, joka kasvaa yrityksen mukana ja samalla salaa ohjata ja opettaa yrittäjä tulkitsemaan yrityksensä numeroita ja seuraamaan yrityksen taloutta.

Yritys on perustettu, koska pienelle yritykselle voi olla vaikea löytää sopivaa kirjanpitopalvelua. Monien tilitoimistojen liiketoimintamalli on suunniteltu isommille yrityksille. Ne eivät tarjoa pienelle yritykselle sopivaa tukea taloudellisen tilanteen seuraamiseen tai sähköiseen arkistointiin.

Yleinen tapa pienyrittäjillä on lähettää materiaalit kerran vuodessa postin mukana kirjanpitäjälle, joka sitten kovalla kiireellä koittaa koostaa kirjanpidon lain vaatimalla tavalla. Kirjanpito on monelle yrittäjälle se pakollinen paha, mutta tekemällä kirjanpitoa kuukausi tai neljännesvuositasolla, pysyy huomattavasti paremmin yrityksensä taloudellisen tilanteen tasalla. Kirjanpito Atlaksen ohjelmisto on toteutettu siten, että kirjanpito ohjelmalla on yksinkertaista ja toimivaa. Tämän lisäksi ohjelma tarjoaa raportit auttamaan sinua yrityksesi luotsaamisessa.

Yrittäjät ovat olleet perustamassa useita eri yrityksiä Suomeen ja ulkomaille. Heillä on yli kymmenen vuoden yrittäjäkokemus usealta eri toimialalta ja he toimivat mentoreina useammalle yrittäjälle, sekä kouluttavat yrittäjiä ja yrittäjäksi haluavia.

Tutustu kirjanpito Atlakseen tilaamalla käyttäjätunnukset

tästä